GG — of Good Game — is een boodschap die gamers na een potje online gamen achterlaten. Ik ben Laurens van Boekhout: esports-marketeer, fervent gamer (game-naam ‘Laubox’) en bedenker van Good Game Marketing. Allemaal uit passie voor gamen en esports. Wat jou dat oplevert…?

Specialisme: geen van-alles-een-beetje-marketingbureau, maar 100% focus op esports en game marketing.

En daarmee heb je als merk of bedrijf enorme slagkracht. Met esports bereik je namelijk een ogenschijnlijk onbereikbare doelgroep: jongvolwassen en jongeren, mensen die je via traditionele advertenties en tv-reclames niet meer aan je bindt. Ik ben er het bewijs van. Veel liever denk ik stevig na over hoe ik in een game m’n tegenstander versla, dan dat ik wéér een hele avond suf voor de buis hang.

Ik help je om een product, merk of bedrijf met esports te integreren. Voor meer naamsbekendheid, merkbeleving en omzet.

Als adviseur en meedenker of voor begeleiding op projectbasis. Met een vaste schil van partners in web-ontwerp, media-ontwikkeling en esports-events. Wat de uitdaging ook is: wij hebben er de specialist voor.

Waar ik op vertrouw? Ervaring. Ik begon met gamen in de tijd dat ik m’n vader moest vragen of ik via de inbelverbinding op internet mocht. En in 2008 begon ik zelf een online gaming community, die intussen is uitgegroeid tot één van de meest populaire entertainment-communities van het spel League of Legends.

In de afgelopen jaren heb ik mede daardoor heel wat esports-evenementen in binnen- en buitenland bezocht.

En ik kan je vertellen: het verveelt nooit. Benieuwd wat esports voor je business kan betekenen? Laten we dan kennismaken! Even bellen of mailen is zo geregeld

Contact